Σοκαριμένη η Ελλάδα με το ανατριχιαστικό τροχαίο στη Νέα Ιωνία

0

Σοκ στο  χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς  ο 19χρονος πρωταθλητής Crosscar, Κωνσταντίνος Τακιδέλλης  έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο  που έγινε στην Αθήνα όταν  το ΙΧ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τη γέφυρα που βρίσκεται επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου και κατέληξε στο οδόστρωμα, έχοντας αναποδογυρίσει και καταλήξει σε μία άμορφη μάζα.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (περίπου στις 10:20, σύμφωνα με μαρτυρίες) στη Νέα Ιωνία, με έναν άνδρα να απεγκλωβίζεται νεκρός από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έναν ακόμα σοβαρά τραυματισμένο.

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης   πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στην πίστα της Χαλανδρίτσας όπου έτρεξε στους αγώνες του δεύτερου γύρου του EKO Racing Dirt Games

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης είχε διακριθεί καθώς είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση  τρέχοντας με το νέο του Yacarcross Greece Sport.
Στο μοιραίο ατύχημα  όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο που οδηγούσε ήταν ένα προηγούμενης γενιάς Ford Focus ST με τον πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων. Το ατύχημα οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα και απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

TO «ΑΝΤΙΟ» ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΕ

H ανακοινώση της ΟΜΑΕ η οποία αναφέρει:

Με ανείπωτη θλίψη η ΟΜΑΕ πληροφορήθηκε την απώλεια του νεαρού αγωνιζόμενου και πρωταθλητή Ελλάδας Κωνσταντίνου Τακιδέλλη. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα από τα πιο λαμπρά νέα ταλέντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και θα μείνει για πάντα στη σκέψη και τη μνήμη μας.

πηγη

Προηγούμενο άρθρο Πρωτομαγιά 2022 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΤέταρτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Φιλοσοφία και καθημερινός βίος”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.