Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση οικ. επιτροπής Τρίτη 19.4.2022 (Ωρα 9.30 πμ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

 

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

 

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, και αυτές του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 τ. Α΄/11-3-2020) που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 καθώς και της αριθ. 75 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. την 19η του μηνός Απριλίου 2022, ημέρα Μ. Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση υποβολής πρότασης στην  υπ’αρ. Πρωτ. 78944 Πρόσκληση ΧΙΙ στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” µε την κατάθεση πρότασης µε τίτλο «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» και έγκριση τεχνικών μελετών πρότασης.
  2. Α. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της με Α.Μ.32/2021 μελέτης του έργου «Εργασίες συντήρησης στις κτιριακές υποδομές και στους αύλειους χώρους σχολικών μονάδων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» Β. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης του διαγωνισμού και Γ. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού.
  3. Έγκριση 1ηςαναμόρφωσης προϋπολογισμού ΠΠΙΕΔ οικ. έτους 2022, βάσει σχετικής   απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
  4. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 1ηΑναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) ως προς τους πίνακες στοχοθεσίας του Δήμου και του Π.Π.Ι.Ε.Δ. έτους 2022
  5. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 2ηαναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022.
  6. Α. Επικαιροποίηση αριθ. 323/21 απόφασης Ο.Ε. περί έγκρισης έκτακτης επιχορήγησης 1ηςΣχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σχετικής πίστωσης. Β. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης 1ης Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  7. Έγκριση χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε απόρους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους του Δήμου.
  8. Αποδοχή δωρεάς α) βιβλιοθηκών προς την Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Φιλαδέλφειας και β) προϊόντων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

 

 

Προηγούμενο άρθροΔιεκδικήσαμε – Δουλέψαμε – Πετύχαμε: Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μία ακόμη πρόταση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου Τετάρτη 20.4.2022 (Ωρα 7 μ.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.