Ισόβαθμος στην 5η θέση ο Νικόλας Δεληγιάννης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι κωφών

0
Αξιόλογη εμφάνιση για τον Νικόλα Δεληγιάννη του ΣΟΝΦ  στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι μπλιτς  που διοργάνωσε η Διεθνής Επιτροπή για το Σκάκι Κωφών (ICCD).  Παρτίδα Μπλιτς είναι αυτή όπου κάθε παίκτης έχει 10 λεπτά ή λιγότερα για την ολοκλήρωση της παρτίδας.
Ο αθλητής του ΣΟΝΦ έκανε μια δυνατή προσπάθεια και παρότι ξεκίνησε από την 23η θέση της αρχικής κατάταξης σημείωσε 7 βαθμούς σε 11 αγώνες και ισοβάθμησε στις θέσεις 5-6 κατατασσόμενος τελικά 6ος με βάση τα κριτήρια ισοβαθμίας.

Οι αγώνες έγιναν στις 29 Μαρτίου 2022 στην στην Κόρδοβα της Ισπανίας με 30 συμμετοχές από 12 χώρες.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ισραηλινός Γκρανμέτρ Yehuda Gruenfeld. Αναλυτικά στοιχεία και αποτελέσματα εδώ.

Ο Νικόλας Δεληγιάννης είναι 20 ετών, φοιτά στο Μαθηματικό της Αθήνας και είναι βασικό μέλος της ομάδας του ΣΟΝΦ και το νεαρότερο μέλος του ΔΣ του συλλόγου.

Τον συγχαίρουμε για την προσπάθεια και του ευχόμαστε νέες επιτυχίες  σε όλους τους τομείς της ζωής του.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Νέας Ιωνίας τιμά το 2022, έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού, με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή
Επόμενο άρθροΠροχωρούν κανονικά οι εργασίες κατασκευής των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας – Αυτοψία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου και ενημέρωση για την πορεία του έργου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.