Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καλεί τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε μία ακόμη δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Την Παρασκευή 04 Μαρτίου ξεκινάμε να συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τον ουκρανικό λαό.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 04 Μαρτίου έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρες 09:00 έως 13:30, στο χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας (Λ. Δεκελείας 154).

v  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας και συγκεκριμένα στο: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306).

 

Συγκεντρώνουμε:

 

  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας: ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, παξιμάδια, βρεφικές κρέμες, βρεφικά γάλατα, γάλατα εβαπορέ, κονσέρβες, λάδι, μέλι, ζάχαρη, τσάι.
  • Φαρμακευτικό υλικό: αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, γάζες, επιθέματα, αναλγητικές αλοιφές, οινόπνευμα, βαμβάκι, φυσιολογικούς ορούς.
  • Λοιπό υλικό: υπνόσακοι, κουβέρτες, παπλώματα.

 

Παρακαλούμε τα είδη να είναι σε καλή κατάσταση και κατάλληλα συσκευασμένα.

 

Τα είδη πρώτης ανάγκης που πρόκειται να συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Προηγούμενο άρθροΤιμητική εκδήλωση για τον πρώτο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κυρό Τιμόθεο στον Μητροπολιτικό Ναό της Ν. Ιωνίας
Επόμενο άρθροΠανό Διαμαρτυρίας στο 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.