ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ – Υποδοχή Τιμίου Λειψάνου Αγίας Ελένης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Υποδοχή Τιμίου Λειψάνου Αγίας Ελένης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι θα μεταφερθεί προς προσκύνηση, αγιασμό και πνευματική ενίσχυση των ευλαβών χριστιανών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας το ιερό Λείψανο της  Αγίας Ισαποστόλου Ελένης, μητέρας του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η άφιξη του ιερού Λειψάνου και οι ιερές Ακολουθίες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 25 Μαρτίου

Ώρα 7:00μμ: Yποδοχή του Τιμίου Λειψάνου της Αγίας Ελένης υπό των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου και Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί η ακολουθία της Γ´ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Ώρες 9:00μμ-12:15πμ:  Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Αγίας Ελένης.

Κυριακή 27 Μαρτίου

Ώρα 07:00πμ: Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Προσκύνηση Τιμίου  Σταυρού, ιερουργούντος τουυ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

Ώρα 6:30μμ: Kατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και ομιλία με θέμα: «Η Αγία Ισαπόστολος Ελένη», υπό του Πανοσ. Αρχιμ. Αλεξίου Ψωίνου, Πρωτοσυγκέλλου Ιεράς Μητρόπολεως Γλυφάδος.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό Ναό της Νέας Ιωνίας μέχρι την Κυριακή Δ’ Νηστειών (3 Απριλίου), όπου καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθροΗ Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διένειμαν 129 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά
Επόμενο άρθροΕπιστολή Φιλοζωικού Συλλόγου ΝΦ : Όχι στο ξήλωμα του υποδειγματικού καταφυγίου του Φιλοζωικού Συλλόγου Ν. Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.