ΔΤ Λαική Συσπείρωση : Σε αντικομμουνιστική δυσανεξία εξελίσσονται τα φαινόμενα απανωτών αποκλεισμών της ΛΑΣΥ

0
ΔΤ Λαική Συσπείρωση : Σε αντικομμουνιστική δυσανεξία εξελίσσονται τα φαινόμενα απανωτών αποκλεισμών της ΛΑΣΥ
Στις πρόσφατες δημαιρεσίες η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αποκλείστηκε από την οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής, ελέω Θεοδωρικάκου, και την έδρα της κατέλαβε “ανεξάρτητος” σύμβουλος που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα  “αστικής δημοκρατίας”!

Η Δημοτική Αρχή ΚΙΝΑΛ-ΝΔ του κ Βούρου δεν πρόλαβε να σκουπίσει τα κροκοδείλια δάκρυά της για τον άδικο νόμο που της επέβαλαν και αρνήθηκε την παρακολούθηση της συνεδρίασης της χθεσινής οικονομικής επιτροπής, εξ αποστάσεως, στο δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Ζαχαριάδη, ο οποίος είχε καταθέσει εγγράφως δύο φορές σχετικό αίτημα.

Να ξέρουν ότι οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση  δημοτικοί σύμβουλοι του  Κ.Κ.Ε θα συνεχίσουν να παλεύουν, είτε μέσα στις επιτροπές είτε αποκλεισμένοι από τις επιτροπές, για τα λαϊκά συμφέροντα και ανάγκες.

Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το πρωτοσέλιδο της έντυπης Fx-news Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Νίκου Μπάμπαλου και μελών του ΔΣ στο Υπουργείο Μεταφορών για την διάνοιξη της Κύμης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.