ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν της «Μικρασιάτισσας Μάνας»

0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, με την ευκαιρία την ευκαιρία της μεγάλης Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου μας, τιμά τον θεσμό της οικογένειας και το ιερό πρόσωπο της μητέρας.

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00μμ στον Ιερό Ναό Αγ. Αναστασίας Περισσού θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση, κατά την οποία βυζαντινή χορωδία θα ψάλλει πανηγυρικούς ύμνους από την εορτή της Υπαπαντής, θα ομιλήσει επίκαιρα προς τιμήν της «Μικρασιάτισσας Μάνας» η κ. Μαίρη Πίνη, Διευθύντρια του «Κέντρου Στήριξης Οικογενενείας» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γαβριήλ θα απονείμει τιμητικά βραβεία σε πολύτεκνες μητέρες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε στην εκδήλωση τιμής και στήριξης του μοναδικού θεσμού της οικογένειας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Στράτος Αδάμης

Γραφείο Τύπου & Διαδικτύου

Ιερά Μητρόπολις Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας,

Ηρακλείου & Χαλκηδόνος

Λεωφ. Ηρακλείου 340, 14231 Ν. Ιωνία

Τηλ: +30 210 27 53 800, FAX: +210 27 53 600

Προηγούμενο άρθροΔυο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις με στόχο την 1η θέση για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΗ εορτή των Τριών Ιεραρχών στη Νέα Ιωνία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.