Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική – Βεβαιώσεις μετακίνησης

0
Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών – Χρήσιμες πληροφορίες για την κακοκαιρία “Ελπίς”
➡️ Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως η Περιφέρεια Αττικής λαμβάνοντας υπόψη:
-Τις προβλέψεις της ΕΜΥ για συνθήκες επικράτησης παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022,
– το γεγονός ότι το οδικό δίκτυο εντός των Δήμων παραμένει σε μεγάλο βαθμό κλειστό από τα χιόνια, γεγονός που καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία για πεζούς κι οχήματα,
και έπειτα από σχετική επικοινωνία τόσο με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας όσο και με διαβούλευση με Δημάρχους της Αττικής και Αντιπεριφερειάρχες, τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, αποφασίστηκε και για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 η αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Αττικής, καθώς και των βρεφονηπιακών/παδικών σταθμών της Αττικής, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των μαθητών, εκπαιδευτικών και των γονέων που επρόκειτο να μετακινηθούν από και προς τα σχολεία.
➡️ Ενημερώνουμε επίσης τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, πως ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και με συνεχείς βάρδιες βρίσκεται “επί ποδός” και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αντιμετώπισης των συνεπειών της κακοκαιρίας “Ελπίς” που έπληξε την Αττική.
➡️ Ανοιχτός θα παραμείνει επίσης καθ’ όλη την διάρκεια των φαινομένων ο χώρος του ΚΑΠΗ της Νέας Χαλκηδόνας (Ελ. Βενιζέλου 46), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη (άστεγοι, πολίτες με επισφαλή κατοικία).
🟥 Παραθέτουμε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & χρήσιμα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:
☑️Χιονοπτώσεις: https://bit.ly/3GPVFsx
☑️Παγετός: https://bit.ly/3tNp6b2
☑️Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους: https://bit.ly/3qLNZSy
☎️ Επικοινωνία:
Στο 800 400 4000 ή στο 11500 για βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης ΔΕΔΔΗΕ – ή μέσω της εφαρμογής https://apps.deddie.gr/PowerCutReportWebapp/index.html
Στο 199 για εριστατικά έκτακτης βοήθειας -Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας:
Μ. Κουτσάκης (☎️ τηλ. επικοινωνίας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης: 6907712068)
Η ανάρτηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας για τις Βεβαιώσεις Μετακίνησης
📍Βεβαίωση Μετακίνησης για τη Δευτέρα 24/01/2022 και την Τρίτη 25/01/2022
➡️ Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που διαμένουν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας όσον αφορά την παροχή βεβαίωσης για την εργασίας τους, η σχετική βεβαίωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Με το έγγραφο αυτό βεβαιώνεται ότι από τις 08.00 πμ την 24/01/2022 και την 25/01/2022 η μετακίνηση των οχημάτων χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις τοπικές οδούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν αδύνατη λόγω χιονόστρωσης και παγετού.
Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία “Ελπίς” : Όμορφες εικόνες απο την “χιονισμένη” πόλη μας!
Επόμενο άρθροΠάρκο Αποστολάκη, Νεα Χαλκηδόνα – Όμορφες εικόνες απο την “χιονισμένη” πόλη μας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.