Θερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις προσεχείς ημέρες, με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή της Αττικής.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος μας λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα και ανοίγει την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 το χώρο του ΚΑΠΗ της Νέας Χαλκηδόνας (Ελ. Βενιζέλου 46), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη (άστεγοι, πολίτες με επισφαλή κατοικία).

Ο χώρος θα λειτουργήσει από τις το πρωί της Παρασκευής 21/01 έως τις 8 το πρωί της Τρίτης 25/01, οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε σχετικά και εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Νίκου Μπάμπαλου και μελών του ΔΣ στο Υπουργείο Μεταφορών για την διάνοιξη της Κύμης
Επόμενο άρθροΣε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.