Τη μοναξιά της κορυφής εξακολουθεί και…. απολαμβάνει ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

0

Τη μοναξιά της κορυφής εξακολουθεί και…. απολαμβάνει ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας που επικράτησε με 3-0 των Πετραλώνων.

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε για τους νικητές ο Γιώργος Κωτσαλάς, αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πέτυχε δυο από τα τρια γκολ του αγώνα βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Στο 44′ ο Κωτσαλάς μετά από λάθος έκανε το 1-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή με προβολή στο 55′ να σημειώνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 77′ ο Καραγιάννης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοβάνη.

Ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 83′.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Γκιώνης (57′ Μπούτιβας), Αγοραστός (73′ Καλαντζής), Κωτσαλάς, Στεφανής (57′ Κουϊμελής), Παληγεώργος, Αγκόλι (71′ Δούμτσης), Μιράκα (46′ λ.τρ. Καραγιάννης), Ταμπάκης, Κοβάνης.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς) Πασβάντης, Παναγιωτόπουλος, Μουντράκης (83′ Δανάς), Μπούρσαλης, Παρασκευόπουλος, Μαγαλιός, Θεοδώρου (58′ Βαμβακούσης), Γκελασβίλι, Βολονάκης (71′ Κολάγκι), Κουτλής (71′ Δρυμωνίτης), Φιλιππάτος.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα οι μαθητές του 3ου  Δημοτικού και του 6ου Γυμνάσιου του Δήμου Νέου Ηρακλείου
Επόμενο άρθροΚοπή Πρωτοχρωνιάτικης πίτας φίλων της ΑΕΚ μπροστά απο το Γήπεδο με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.