Δυο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις με στόχο την 1η θέση για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

0

Στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας η ήττα από τον Αθηναϊκό έχει πεισμώσει ποδοσφαιρικό τμήκα και η διοίκηση, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να δείχνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε η ομάδα να τερματίσει στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα προχώρησε σε δυο σπουδαίες μεταγραφικές προσθήκες που προκαλούν αίσθηση.Υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γαλάνη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Ευθύμιος Μπουρντένης και η τελευταία μεταγραφή ο Κιρτζιαλίδης

Μια μεταγραφή που ανεβάζει την ποιότητα της ως ομάδα ολοκλήρωσε ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας Συγκεκριμένα η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε τον Κώστα Κιρτζιαλίδη . Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός που τα πήγε εξαιρετικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Ο Άτταλος που δείχνει ότι χτίζει σύνολο για να τερματίσει στην 1η θέση του 2ου ομίλου ανεβαίνει επίπεδο καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα καθώς τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου.

Φέτος σε 15 ματς με τη φανέλα των ερυθρόλευκων βρήκε δίχτυα 10 φορές και βοηθήσε σημαντικά την ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Μεταξύ άλλων έχει φορέσει τα χρώματα της ομάδας των Ολυμπιακού (Κ19) και του ΑΠΟ Κερατσινίου

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας

Σημαντική ενίσχυση με Κιρτζιαλίδη!
——————————————-
Ο ΑΟΝΦ Άτταλος ανακοινώνει την απόκτηση του ικανότατου επιθετικού Κωνσταντίνου Κιρτζιαλίδη ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην μάχη του πρωταθλήματος.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού από το 2010 έως το 2018 με επαγγελματικό συμβόλαιο την τελευταία χρονιά. Ακολούθως αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Κερατσίνι, Αχαρναϊκό και Ηράκλειο. Την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου όπου είχε 13 συμμετοχές και 10 γκολ. Έχει αγωνιστεί στο Uefa Youth League με τον Ολυμπιακό ενώ είναι και διεθνής με την Κ17.
Η Διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Άτταλου και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Ευθύμης Μπουρντένης γεννηθείς το 2001 επιθετικός άνηκε μέχρι πρότινος στον ΑΟ Περιστερίου με τη φανέλα του οποίου είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ το α’ εξάμηνο. Συγκεκριμένα, σε 9 ματς πέτυχε 4 γκολ και βοήθησε ώστε οι ροσσονέρι να έχουν ρόλο πρωταγωνιστεί.

Πλέον εντάσσεται στις προπονήσεις του Άτταλου και θα αποτελέσει και αυτός ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Βαγγέλη Γαλάνη.

πηγη

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη νίκη του Ιωνικού ΝΦ μέσα στην θεσσαλονίκη επι της Πυλαίας
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν της «Μικρασιάτισσας Μάνας»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.