Τα έργα ενδιαφέροντος ΑΕΚ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια

0
Δημοσιεύτηκε στη  «ΔΙΑΎΓΕΙΑ» το “Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων” (ΠΕΕ) για το 2022 (Αποφ. 177/2021) της Περιφέρειας Αττικής. Τα έργα ενδιαφέροντος ΑΕΚ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια είναι τρία:
α) Η εργολαβία της μεγάλης υπογειοποίησης, που εκτελείται από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ και βρίσκεται στο τέλος της. Απομένουν λίγα αρχιτεκτονικά, ασφαλτικά και η κατασκευή του αγωγού ομβρίων προς το ρέμα του Γιαμπουρλά.
β) Έργα εντός του Γηπέδου, που περιλαμβάνονται στην εργολαβία της εταιρείας ΤΟΜΗ και που και αυτή πλησιάζει στην περαίωσή της.
γ) Η νέα εργολαβία ύψους 14.3εκ. για αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού, της οποίας η διαγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ
Προηγούμενο άρθροΠρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου για την μπασκετική ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΔύο νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να ενισχύσει τις υπηρεσίες καθαριότητας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.