Μία μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!

0

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα του Δήμου μας και του “Όλοι Μαζί Μπορούμε “, για συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων, για τα παιδιά οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που το έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί καταφέραμε να γεμίσουμε περισσότερες από τριάντα (30) μεγάλες κούτες, με παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί το κάθε παιδί!

Σε αυτή την ξεχωριστή και όμορφη δράση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ψηφιακής Μετάβασης & Πληροφορικής Ηλίας Τάφας, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή και πολλά ακόμη στελέχη του Δήμου.

Ήδη τα δώρα συσκευάζονται για να δοθούν τις επόμενες ημέρες στα παιδιά των συμπολιτών μας που είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. για την εξαιρετική οργάνωση της δράσης, και φυσικά τους δεκάδες συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους!

Διαβάστε αναλυτικά και εδώ

Προηγούμενο άρθροΝεκρός άντρας μετα απο φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΌλοι Μαζί Μπορέσαμε: Ένα μεγάλο δωμάτιο με παιχνίδια γέμισαν οι προσφορές των Ηρακλειωτών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.