Νεκρός άντρας μετα απο φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο

0

Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο

Σορός άντρα εντοπίστηκε στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στις 05:55 σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου τετραώροφης πολυκατοικίας στο Νέο Ηράκλειο, επί της οδού Κηφισίας.

Ο άτυχος άνδρας 81 ετών είχε κινητικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί εγκαίρως. Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από αναμμένο τσιγάρο ή σόμπα. Ο 81χρονος διέμενε μαζί με τον γιο του ο οποίος εκείνη την ώρα δεν ήταν σπίτι.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπήρξε άμεση και κατάφερε να απομακρύνει με κλιμακοφόρο όχημα τους ενοίκους του τετάρτου ορόφου πριν η φωτιά επεκταθεί.

Η πυρκαγιά βρίσκεται υπό έλεγχο και επιτόπου επιχειρούν 23 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Διαβάστε & δείτε βίντεο εδώ 

Προηγούμενο άρθροΜε απίστευτο θράσος ληστές κατάφεραν να εισβάλουν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία – Tραυμάτισαν τον 62χρονο ένοικο
Επόμενο άρθροΜία μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.