Δράση Αγάπης του Παιδικού Σταθμού “Ηλιος”

0

Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ” Δράσεις Αγάπης”

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του “Ηλιου”

Εν όψει των ημερών που πλησιάζουν , το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει δράσεις , για τα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου” και για τους άστεγους σε Αθήνα και Πειραιά.

Συγκεκριμένα:

Απο την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ θα συγκεντρώνουμε στο χώρο του σχολείου και στο σχολικό (ώρες λειτουργίας) στη διεύθυνση Αρχ.Χρυσοστόμου 7 , Νέα Φιλαδέλφεια.

  • Τρόφιμα για να φτιάξουμε δέματα για τους αστέγους :
    • Κονσέρβες ( κεφτεδάκια , γίγαντες , swan )
    • Κρουασάν , Μπισκότα
    • Χυμό , Νερό
    • Γλυκά ( Κουραμπιέδες , Μελομακάρονα )
  • Κουβέρτες για τους αστέγους ( οχι άλλο είδος ρουχισμού )

Όποιος απο εσας επιθυμεί να συμμετέχει στις δράσεις που θα πραγματοποιήσουμε , θα μπορεί να το κάνει είτε φέρνοντας κάποια απο τα τρόφιμα που αναφέρονται παραπάνω , είτε να φέρει κουβέρτες ή ακόμη να συμμετέχει σε ολα.

  • Τα τρόφιμα για την “Κιβωτό του Κόσμου” θα δωθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  • Τα δέματα για τους αστέγους θα δωθούν , απο την κ.Τέτη Μανωλεδάκη σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών alex την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο λιμάνι του Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας.

‘Οποιος απο εσας επιθυμεί να συμμετέχει στην διανομή θα πρέπει να επικοινωνήσει με την κ.Τέτη Μανωλεδάκη στο τηλ 2102581636 , Αρχ.Χρυσοστόμου 7 Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Ευχαριστούμε

Τέτη Μανωλεδάκη

Καλά Χριστούγεννα

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη 1ος αγώνας δρόμου σε ανώμαλο έδαφος “Γεώργιος Παπαβασιλείου” Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΞεκινησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της μεγάλης υπογειοποίησης Φωκών – Π.Κωνσταντίνου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.