Γήπεδο ΑΕΚ: Ο εκπαιδευτής του αετού της Αγία Σοφίας μιλάει για τον Οδυσσέα

0

Ο Έλληνας γερακάρης, Σταύρος Αθανασίου, είναι ο άνθρωπος πίσω από το πρότζεκτ με την πτήση που θα κάνει ο αετός με το όνομα “Οδυσσέας” στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”.

Με αφορμή την κατασκευή του νέου της γηπέδου, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να μιμηθεί τις Μπενφίκα, Λάτσιο και Άιντραχτ και να “βάλει” στο γήπεδο της έναν εντυπωσιακό θαλασσαετό, τον “Οδυσσέα”.

Ο Σταύρος Αθανασίου εξηγεί τα πάντα γύρω από την ατραξιόν του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η διοίκηση της Ένωσης και ο κόσμος της ομάδας θα δουν ένα εμβληματικό ζώο, όπως του πρέπει, με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Δείτε βίντεο & διαβάστε περισσότερα εδώ

Προηγούμενο άρθροΆγγιξε την ολική ανατροπή η ΦΕΑ, αλλά έχασε στο τέλος από τον Παπάγου
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Βούρος μίλησε για το ντέρμπι ΑΕΚ Ολυμπιακός
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.