Ασταμάτητες διακρίσεις για το 8ο ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας

0

Τα συγχαρητήριά μου στους/στις μαθητές/τριες του 8ου ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και στις εκπαιδευτικούς  Σκιαδά Σταυρούλα και  Χαραμούσου Αικατερίνη  για τη νέα διάκριση που απέσπασε το σχολείο μας!

Συγκεκριμένα οι μαθητές μέσα από την εργασία τους στο eTwinning  έργο “Me the Α.Ι. #2.0″ με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη απέσπασαν το 2ο Εθνικό βραβείο #eTwinning. Η απονομή πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου  2021  κατά την πρώτη μέρα έναρξης του 7ου Συνεδρίου eTwinning. Ήταν ένα έργο συνεργατικό. Μαθητές και    εκπαιδευτικοί άνοιξαν  τους ορίζοντές τους και ήρθαν  σε επαφή με άλλους μαθητές και εκπαιδευτικούς από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης!  αναπτύσσοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες και  ανταλλάσσοντας καλές πρακτικές.  Την απονομή έκανε ο Δρ Μιχάλης Παρασκευάς   Διευθυντής της Διεύθυνσης Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Δικτυακών Τεχνολογιών του ΙΤΥΕ Διόφαντος, Αναπλ. Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου”

Ιωάννης Α Μακρής
Δ/ντής 8ου ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας

Προηγούμενο άρθροΟρισμός νέου Αντιδημάρχου Πρασίνου & Άλσους
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Το στολίδι της πόλης μας με ολες τις τελευταίες εργασίες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.