Απάντηση σε δημοσίευμα που αφορά καταγγελία για την καθαριότητα 5ου Νηπιαγωγείου

0

Απάντηση σε δημοσίευμα που αφορά καταγγελία για την καθαριότητα 5ου Νηπιαγωγείου

Σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας σας  της 16ης Νοεμβρίου 2021 φιλοξενείται μια εξοργιστικά ψευδής «καταγγελία» κάποιου «γονέα» ότι στο 5ο  Νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας τάχα πηγαίνει καθαρίστρια κάθε δεκαπέντε ημέρες και μάλιστα στη 1.00 μμ, με αποτέλεσμα το σχολείο να παραμένει βρώμικο επί ολόκληρες ημέρες. Επειδή οι ανακρίβειες και η συκοφαντία έχουν και τα όριά τους, σας ενημερώνουμε ότι στο 5ο Νηπιαγωγείο, όπως άλλωστε και σε όλα τα σχολεία του Δήμου, υπάρχει καθημερινή καθαριότητα από σχολική καθαρίστρια που περιλαμβάνει και τη διάρκεια του ολοημέρου. Την δυσάρεστη έκπληξή της για την ανακριβή αυτή καταγγελία μού δήλωσε σε σημερινή επικοινωνία μας και η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου. Επειδή τέτοιου είδους συκοφαντικές «καταγγελίες» μπορούν να δημιουργήσουν ανησυχία αλλά και εσφαλμένες εντυπώσεις τόσο για τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου αυτού, όσο και για τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που περιγράφεται στο δημοσίευμα ως αδιάφορος, παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας και την καταχώρηση της απάντησής μου αυτής στην Εφημερίδα σας. Στη διάθεσή σας για τη διασταύρωση  παρόμοιων πληροφοριών ή καταγγελιών που τυχόν περιέλθουν στην Εφημερίδα σας.

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Κωνσταντινίδης

Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής

 

To σχετικό δημοσίευμα και η καταγγελία του αναγνώστη μας ανέφερε:

Από αναγνώστη μας, κάτοικο Νέας Φιλαδέλφειας και γονέα του 5ου νηπιαγωγείου στην οδό Νικηταρά λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Καλημέρα σας, θα ήθελα να αναφερθώ και να καταγγειλω την πλήρη αδιαφορία των
αρμόδιων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ως προς τη φροντίδα καθαριότητας του 5ου νηπιαγωγείου στην οδό Νικηταρά. Όπως ενημερωθηκαμε, μια καθαρίστρια έρχεται στο χώρο του σχολείο μια φορά στις 15 μέρες, στις 13:00 ώστε να καθαρίσει. Ξεκάθαρα οι τουαλέτες και οι χώροι διδασκαλίας μένουν βρώμικοι για παιδάκια 4 και 5 ετών για 14 ημέρες.
Σας ενημερώνω προκειμένου να το τεθεί το ζήτημα από τη σελίδα σας και να
ερευνηθεί πρώτου ως γονείς αρχίσουμε να το δημοσιοποιουμε παντού κ με το φόβο οι αρμόδιοι αναγκαστούν να στέλνουν κάποιον να καθαρίσει.
Ανθρωπιά για τα παιδιά μηδέν! Στην εποχή του κορονοιου οι κύριοι του Δήμου είναι στο πουθενά για τα παιδιά του Δήμου!

Ένας γονέας.

 

Προηγούμενο άρθροΔιανομή προϊόντων ΤΕΒΑ (Νοέμβριος 2021)
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό : Προχωρούν τα συνοδά έργα της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.