Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ν.Φ.: Έτοιμες οι οδοί Αναξαγόρα & Αργολίδος – Ν.Χ.: Ανακατασκευή πεζοδρομίων

Αυτοψία στις εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων επί της Λ. Δεκελείας στη Νέα Χαλκηδόνα πραγματοποίησε  ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρη Κοσκολέτο και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή.

Να σημειώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αναξαγόρα στη συνοικία των Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας, επί της οδού Αργολίδος στη συνοικία της Αγίας Μαρίνας της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Μαρμαρά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρος δήλωσε σχετικά:

Προχωράμε με εντατικούς ρυθμούς σε όλες εκείνες τις μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Τα αποτελέσματα της απαραίτητης προετοιμασίας και προεργασίας που κάναμε  από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε καθήκοντα είμαι πεπεισμένος πως πλέον θα γίνονται ολοένα και πιο ορατά στους συμπολίτες μας. Οι 15 μήνες της πανδημίας του κορωνοϊού σίγουρα δυσκόλεψαν και καθυστέρησαν τον προγραμματισμό μας αλλά αυτό ουδόλως μας πτόησε ή μας πτοεί. Η δουλειά συνεχίζεται…


Απόμαχοι Ν.Φ.: Ασφαλτοστρώνεται η οδός Αναξαγόρα (Σοφούλη)


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!