Απόμαχοι Ν.Φ.: Ασφαλτοστρώνεται η οδός Αναξαγόρα (Σοφούλη)

0

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση επί της οδού Αναξαγόρα της συνοικίας Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου -που ήταν σε άθλια (sic) κατάσταση- είναι επί της ουσίας συνέχεια της οδού Σοφούλη και δυστυχώς δεν είχε ασφαλτοστρωθεί όταν έγιναν σχετικά έργα στην “Σοφούλη” από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου (Α. Βασιλόπουλου – Δύναμη Πολιτών)…

Αυτοψία στα έργα έκανε ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρη Κοσκολέτο. Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά:

Βασικός μας στόχος είναι να ικανοποιούμε σταδιακά ολοένα και περισσότερα από τα αιτήματα των συμπολιτών μας. Όπως είχα αναφέρει πολλές φορές και προεκλογικά καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας θα έχουμε το βλέμμα στραμμένο σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Η δουλειά φυσικά και δεν σταματά εδώ. Η προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε κάθε τομέα ευθύνης και αρμοδιότητάς μας

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Rapid test κορωνοϊού την Παρασκευή (21/05)
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη (26/05)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.