Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Χιονιάς ΝΦ-ΝΧ: Ανακοινώσεις του Δήμου

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει σε 24ωρη βάση να αντιμετωπίζει την κακοκαιρία «Μήδεια» και τις συνέπειές της. 

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για τη μέχρι τώρα συνεργασία και υπομονή τους και συνιστούμε μέγιστη προσοχή στη μετακίνηση, είτε πεζή είτε με οχήματα.

Σημειώνουμε ότι: 

  • οι δρόμοι είναι ιδιαίτερα ολισθηροί και τα δέντρα “φορτωμένα” με χιόνι (ιδιαίτερη προσοχή και στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας)
  • αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.
  • παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας στο www.civilprotection.gr

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: “Ο μηχανισμός του Δήμου μας ήδη από τη Δευτέρα βρίσκεται επί ποδός και δίνει μάχη προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκαλεί η σφοδρή κακοκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και τους εργαζόμενους του Δήμου μας (Υπηρεσίες Καθαριότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου, Δημοτικής Αστυνομίας) που όλες αυτές τις ώρες δίνουν όλον τους τον εαυτό με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας αλλά και τη διευκόλυνση των πολιτών. Η δουλειά συνεχίζεται. Μήδεια είναι θα περάσει”. 

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΣ» (Ν. Τρυπιά 31 – Νέα Φιλαδέλφεια), θα παραμείνει ανοιχτό προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη (άστεγοι, πολίτες με επισφαλή κατοικία) παρέχοντας τροφή και υπνόσακους, με τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης έναντι της διάδοσης του κορωνοϊού, μέχρι το πρωί της Παρασκευής 19/02.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα ΚΕΠ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.


Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου λόγω των καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας, δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!