Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΝΦ-ΝΧ: Δημοτικό συμβούλιο 27.01.2021 (Βίντεο)

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  (Τετάρτη 27/11/2021 ) μέσω τηλεδιάσκεψης  για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Γνωμοδότηση επί των προτεινόμενων μεταβολών στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας του Δήμου (προσθήκη ειδικοτήτων στο 3ο Εσπ. ΕΠΑΛ Ν.Φ.) σχολικού έτους 2021-22.
  2. Έγκριση 2ης παράτασης μίσθωσης περιπτέρου επί της οδού Αχαρνών 466-468, Νέα Χαλκηδόνα λόγω πανδημίας Covid-19.
  3. Έγκριση τοποθέτησης φωτεινού σηματοδότη και δημιουργίας διάβασης πεζών επί της συμβολής των οδών Λαχανά και Ν. Πλαστήρα- Νέα Φιλαδέλφεια, βάσει της αριθ. 45/2020 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  4. Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία  «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» του Δήμου  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 1/2021 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.
  5. Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με την κωδική ονομασία  «ΒΟΡΕΑΣ» του Δήμου  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 1/2021 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.
  6. Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Προϊόντος Χρηματοκιβωτίου-Παγκαρίων και καταγραφής της κινητής και ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Ιερού Ναού «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» καθώς και της εφεξής καταμέτρησης προϊόντος των λοιπών παγκαρίων του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
  7. Λήψη απόφασης για την εγκατάσταση των γωνιών ανακύκλωσης σε επιλεγμένες θέσεις στα πλαίσια της υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. ΕΥΔ/ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 4460/25-05-2020 Πρόσκλησης με τίτλο «Δημιουργία Πράσινων Σημείων και δικτύωσή τους, σε όλη τη Χώρα πλην Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».
  8. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» (Α.Μ. 147/2018).
  9. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» (Α.Μ. 92/2014).
  10. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής  προσωρινής  & οριστικής παραλαβής  του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ» (Α.Μ. 58/2019)

– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!