1ο Πανελλήνιο Βραβείο στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ν. Φιλαδέλφειας (Βίντεο) 

0

Το 1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ απέσπασαν μαθητές της ειδικότητας Γραφικών Τεχνών, του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, στην κατηγορία ταινία/σποτ.

Μετά το περσινό 2ο διεθνές βραβείο, στην κατηγορία του ντοκιμαντέρ, ήρθε η πρωτιά για το 2ο ΕΠΑ.Λ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη».

Συμμετείχαν μαθητές της ειδικότητας Γραφικών Τεχνών, του 2ου ΕΠΑΛ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, με υπεύθυνη την καθηγήτριά τους, Δήμητρα Αργυροπούλου, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών. Δημιούργησαν ταινία/σποτ με τίτλο «δεν ήταν μυθιστόρημα…», όπου, με κινηματογραφική γλώσσα, κατέγραψαν το ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησής τους, τη σημασία της τήρησης των κανόνων του Κ.Ο.Κ. και της καλλιέργειας κουλτούρας οδικής ασφάλειας ώστε να μπορούν οι ίδιοι και οι συμπολίτες τους να κυκλοφορούν χωρίς να κινδυνεύουν να τραυματιστούν σοβαρά σε τροχαία συμβάντα.

Τα βραβεία του Διαγωνισμού, όπως ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές, είναι:

Κατηγορία ταινίας/σποτ

1ο βραβείο: εξ ημισείας: 2ο ΕΠΑ.Λ. Ν. Φιλαδέλφειας, 2ο Γυμνάσιο Περάματος

2ο βραβείο: Αιάντειο Γυμνάσιο Σαλαμίνας

3ο βραβείο: Κολέγιο Δελασάλ

Έπαινοι: Γυμνάσιο Χανδρά, ΣΔΕ Λάρισας

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση Γ.Σ. από τους Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΤο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «βγαίνει έξω από τα τείχη»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.