Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Τεστ κορωνοϊού σε σχολεία!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων


Όπως είχε ήδη ανακοινώσει τόσο ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 οι πρώτοι προληπτικοί έλεγχοι (rapid tests) για την ανίχνευση του κορωνοϊού (Covid – 19) σε σχολεία του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με πιστοποιημένο κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις σε προσωπικό του Δήμου που εργάζεται σε παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολεία, καθώς και σε νηπιαγωγούς και δασκάλους.

Το ειδικό κλιμάκιο του διαγνωστικού κέντρου βρέθηκε στον 1ο βρεφονηπιακό σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Σπαθάρη), στο 1ο Νηπιαγωγείο της Νέας Χαλκηδόνας, στο 2ο Νηπιαγωγείο της Νέας Χαλκηδόνας καθώς και στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Νέας Χαλκηδόνας.

Οι προληπτικοί έλεγχοι έχουν προγραμματιστεί και θα συνεχιστούν από την ερχόμενη εβδομάδα σε όλο το προσωπικό των βρεφονηπιακών, των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!