Χαλκηδόνιο Ωδείο & Aniello Desiderio: Webinar – Η τέχνη της κιθάρας!

0

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο στερέωμα της κλασικής κιθάρας ο Aniello Desiderio θα παραδώσει μια σειρά από τέσσερα online σεμινάρια – μαθήματα από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) για τέσσερις Πέμπτες.

Στα σεμινάρια θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

• Πέμπτη 5 Νοεμβρίου Πώς να πετύχω ωραίο και σωστό ήχο (κινήσεις – νύχια)

• Πέμπτη 12 Νοεμβρίου Τεχνική για το δεξί χέρι

• Πέμπτη 19 Νοεμβρίου Τεχνική για το αριστερό χέρι

• Πέμπτη 26 Νοεμβρίου Ανοιχτή συζήτηση : Ερωτήσεις , Πρόγραμμα, Ρεπερτόριο, Απομνημόνευση Κομματιού, Άγχος στη σκηνή κ.α.

Κάθε σεμινάριο – μάθημα θα έχει διάρκεια 60 – 90 λεπτά στα οποία ο Aniello Desiderio θα αναλύει τα παραπάνω θέματα δείχνοντας παραδείγματα με την κιθάρα του , ενώ στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα απαντά σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Κόστος Συμμετοχής :

  • Για κρατήσεις θέσεων έως τις 22 Οκτωβρίου
  • 150€ για το σύνολο των τεσσάρων σεμιναρίων
  • Από τις 23 Οκτωβρίου και μετά
  • 160€ για το σύνολο των τεσσάρων σεμιναρίων
  • Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά, θα πραγματοποιηθούν live μέσω zoom και μπορούν να τα παρακολουθήσουν σπουδαστές από όλο τον κόσμο. Με την αγορά των σεμιναρίων θα σας σταλεί μέσω e-mail ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια με τον Aniello Desiderio

Πληροφορίες στο info@halkidonio.gr , στη σελίδα μας στο facebook και στα τηλέφωνα 2102856196 και 2102530080.

Αριθμός Λογαριασμού για κράτηση θέσης Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR3201710460006046138329072 στο όνομα Ζύλης Νικόλαος.

Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται το όνομά σας. Αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα τραπέζης. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία πριν την κατάθεση με το ωδείο για το αν υπάρχουν κενές θέσεις

Ο Aniello Desiderio θεωρείται «φαινόμενο» της παγκόσμιας μουσικής και μάλιστα έχει κερδίσει αυτόν τον χαρακτηρισμό ως προσωνύμιο. «Για την ακρίβεια, με συγκλόνισε!» έχει πει για αυτόν ο θρύλος της jazz Chick Corea, ενώ ο διάσημος μαέστρος Lorin Maazel έχει πει: «Τώρα ξέρω τον πραγματικό ήχο της κιθάρας!»

Τα σεμινάρια διοργανώνονται από το Χαλκηδόνιο Ωδείο που εδρεύει στην Ελλάδα στην Αθήνα, στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας και της Μεταμόρφωσης.

Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο Αναγνωρισμένο από το κράτος το οποίο έκτος από τα μαθήματα μουσικής σε όλα τα μουσικά όργανα διοργανώνει και σεμινάρια – εργαστήρια με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης και το Φεστιβάλ Κιθάρας ”Χαλκηδόνιο Ωδείο ” (Halkidonio Guitar Festival)

Απόσπασμα από τον Aniello Desiderio στο Φεστιβάλ Κιθάρας του Χαλκηδόνιου Ωδείου

Σύντομο βιογραφικό

Το 1992 ο Aniello Desiderio αποφοίτησε με διακρίσεις από την Ακαδημία Μουσικής της Alessandria. Σε ηλικία οκτώ ετών έδωσε το πρώτο του ρεσιτάλ επιδεικνύοντας εξαιρετικές ικανότητες που έκαναν τους κριτικούς να μιλούν για ένα «παιδί-θαύμα», μια «ιδιοφυΐα», ένα «φαινόμενο».

Έχει κερδίσει 18 πρώτα βραβεία σε Διεθνείς Διαγωνισμούς μεταξύ των οποίων τα 1α Βραβεία στους διαγωνισμούς International Guitar Competition in Havana, Francisco Tarrega Competition, International»Guerrero» Competition.

Δίνει ρεσιτάλ και εμφανίζεται ως σολίστ με ορχήστρες σε Βόρεια και Νότια Αμερική,Ευρώπη,Ασία,και Αφρική.Έχει εμφανιστεί σε αίθουσες όπως το Karnegie Hall,Palau de Musica, Munich Philarmonie, Radio Franse, Opera House Wien.

Το 1999 η Γερμανική Τηλεόραση έκανε ένα αφιέρωμα -πορτραίτο του A. Desiderio το οποίο παρουσιάστηκε σε όλη την Ευρώπη.

Ηχογραφεί για τη Frame, Waku Music, Koch-Universal και από το 2006 για την δική του εταιρεία Adoro Records.

Δίνει θερινά masterclass στη Διεθνή Ακαδημία Mozarteum στο Salzburg της Αυστρίας.

Χαλκηδόνιο Ωδείο: Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο

Προηγούμενο άρθροΣτέγη ΑμΕΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Μητρόπολη!
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες στο “Απόστολος Κόντος”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.