Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο “Απόστολος Κόντος”

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του παρκέ του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Σχολικού Γυμναστηρίου Νέας ΦιλαδέλφειαςΑπόστολος Κόντος“.

Εκτελέστηκαν επίσης έργα τόσο στους χώρους των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου όσο και στους εξωτερικούς – αύλειους χώρους.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

Προσπαθήσαμε μέσα σε λίγες ημέρες να αποκαταστήσουμε ένα χρόνιο πρόβλημα του συγκεκριμένου γυμναστηρίου της πόλης μας ώστε να παραδοθεί ασφαλές στα παιδιά των οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που αθλούνται καθημερινά σε αυτό. Είναι ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων και του συνολικού μας σχεδιασμού όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους. Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στους συμπολίτες μας ένας ακόμη αθλητικός χώρος. Ένα καινούργιο γήπεδο – προπονητήριο ποδοσφαίρου 9 χ 9 που θα χρησιμοποιείται για τις δραστηριότητες του μαζικού αθλητισμού και φυσικά από τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Δεν θα κουραστώ να αναφέρω πως καθημερινά ως δημοτική αρχή αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος τόσο του μαζικού όσο και του σωματειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αρκετά με τα λόγια σε αυτή την πόλη, πλέον έχει φτάσει η ώρα των έργων.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!