Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για κλοπές αυτοκινήτων!

0

Συνελήφθη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 33χρονος από την Μαυριτανία, ο οποίος φέρεται ότι είχε διαρρήξει στην ίδια περιοχή δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και είχε αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, πορτοφόλι, ψαλίδι, φακός και μικροποσότητα του ναρκωτικού shisa.

Σύμφωνα με την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο δράστης, με τη χρήση διαφόρων αντικειμένων, έσπαγε τζάμια σταθμευμένων οχημάτων και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους, κοσμήματα, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την έως τώρα έρευνα, εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από αυτοκίνητα, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΑνεξαρτητοποίηση Λέκκα – Σε “αποσύνθεση” η παράταξη Γρετζελιά!
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: 27 -πλήρους απασχόλησης- καθαρίστριες για τα σχολεία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.