Ανεξαρτητοποίηση Λέκκα – Σε “αποσύνθεση” η παράταξη Γρετζελιά!

0

Τέλος… και ο Θάνος Λέκκας από την παράταξη “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά!

Διαφαινόταν άλλωστε εδώ και καιρό ότι υπάρχει μεγάλο ρήγμα στην μεταξύ τους σχέση και συνεργασία μέσα στην παράταξη. Η διαφορετική πολιτική προσέγγιση σε μείζονα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας είχε αποτυπωθεί και στης ψηφοφορίες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο…

Το “κερασάκι στην τούρτα” που έφερε το οριστικό ρήγμα και την ανεξαρτητοποίηση του Θάνου Λέκκα, ήταν η πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου να αναλάβει άμισθος αντιδήμαρχος “τοπικής ανάπτυξης και αξιοποίησης Εθνικών και Κοινοτικών Πόρων”. Να σημειώσουμε ότι ο Θάνος Λέκκας είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Παν/μιο και από το 2005 στην ΕΕΤΑΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) στην θέση Προϊσταμένου τμήματος Διοίκησης, Δημ. Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Η πολύχρονη εμπειρία του στην διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων αναμένεται να βοηθήσει στην απορρόφηση και την αξιοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών πόρων προς όφελος της πόλης μας και των δημοτών της.

Ο Θ. Λέκκας ζήτησε από τον επικεφαλής του “Ξανά Μαζί” να συμφωνήσει με την πρόταση που του έγινε και να αναλάβει την άμισθη θέση στο νευραλγικό και εξειδικευμένο αυτό πόστο. Ο Παντελής Γρετζελιάς ήταν κάθετα (sic) αντίθετος, κάτι που οδήγησε τον Θάνο Λέκκα στην αποχώρηση από την παράταξη και την ανεξαρτητοποίησή του

Μετά και την αποχώρηση του Θ. Λέκκα η παράταξη του τέως δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας τείνει προς “αποσύνθεση”!

Εκτός από μεγάλο μέρος μελών και υποψήφιων συμβούλων της παράταξης που έχουν διαχωρίσει την θέση τους από τον Π. Γρετζελιά από τις δημοτικές εκλογές του 2019 έως σήμερα, οι 3 (τρεις) από τους έξι (6) δημοτικούς συμβούλους που είχε εκλέξει είναι ουσιαστικά εκτός παράταξης! Ο Γ. Ουσταμπασίδης ανεξαρτητοποιήθηκε στο ενδιάμεσο των δυο Κυριακών των δημοτικών εκλογών, ο Π. Λαζαρίδης είναι ουσιαστικά εκτός παράταξης εδώ και πολλούς μήνες και βέβαια ο Θ. Λέκκας. Οπότε οι σύμβουλοι που απέμειναν  στο “Ξανά Μαζί” είναι, ο Παντελής Γρετζελιάς, ο γιος του Χρήστος και ο γραμματέας του Δ.Σ., Γιώργος Αναγνώστου

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Θάνου Λέκκα

Προς : Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Κοινοποίηση : 1)Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
2) Γραφείο Δημάρχου

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Με το παρόν έγγραφο σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «Ξανά Μαζί» για πολιτικούς λόγους.
Παράλληλα για λόγους ηθικής τάξεως παραιτούμαι και από τα όργανα στα οποία έχω επιλεγεί μετά από πρόταση της παράταξης «Ξανά Μαζί».
Από την στιγμή που πλέον δεν θα ανήκω στην παράταξη «Ξανά Μαζί» θεωρώ αδιανόητο να δεσμεύω με την ψήφο μου, μια παράταξη της οποίας δεν θα είμαι πλέον μέλος.

Ως εκ τούτου υποβάλω την παραίτηση μου από:
1) Αναπληρωματικό μέλος Οικονομικής Επιτροπής
2) Τακτικό μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
3) Τακτικό μέλος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
4) Τακτικό μέλος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

 

Με εκτίμηση,
Λέκκας Αθανάσιος

Προηγούμενο άρθροΠροετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για κλοπές αυτοκινήτων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.