Δήμος ΝΦ-ΝΧ: 27 -πλήρους απασχόλησης- καθαρίστριες για τα σχολεία!

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό για την πρόσληψη με τη καινούρια διαδικασία (ΠΥΣ Υπ. Εσωτερικών & Υπ. Οικονομικών, αρ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./134/15827/19-8-2020) 27 ατόμων (προσωπικό καθαριότητας με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου) για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Οι εργαζόμενοι που προσλαμβάνονται θα είναι για πρώτη φορά όσον αφορά το Δήμο μας στο σύνολό τους πλήρους απασχόλησης και θα καλύπτουν τις ανάγκες καθαριότητας των σχολείων. 

Μετά την ολοκλήρωση του οριστικού πίνακα προσληφθέντων, ο οποίος θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι ώστε να παραδοθούν καθαρά τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, γεγονός εξόχως σημαντικό στη τρέχουσα συγκυρία της πανδημίας.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για κλοπές αυτοκινήτων!
Επόμενο άρθροΟρισμός αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.