Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 - 3:10 μμ

ΝΦ-ΝΧ: Coronavirus FREE μέχρι σήμερα αλλά…

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και οι άλλοι 331 Δήμοι της χώρας καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο καθώς και εντελώς άγνωστο ακόμα και στους επιστήμονες. Τον νέο κορωνοϊό (SARS-CoV-2) που προκαλεί την ασθένεια Covid-19! Με μέγεθος διαμέτρου 100 nm, δηλαδή το 0,0001 του χιλιοστού, ο αόρατος αυτός θανατηφόρος “γίγαντας” ανέτρεψε τα μέχρι σήμερα δεδομένα, πλάνα, σχέδια, οικονομίες, κοινωνίες και βέβαια τις ζωές ολόκληρης της υφηλίου…

Η πόλη μας ήταν μέχρι σήμερα από τις περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας που ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτό μαρτυρούν και οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου υγείας, όπου ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ δεν έχει μπει έως σήμερα στο «κάδρο» των Δήμων με “επιδημιολογικό ενδιαφέρον”. Μάλιστα, την Κυριακή 3 Μαΐου στην καθιερωμένη ημερησία ενημέρωση ο υφυπουργός Π.Π. κ. Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε: «Οι Δήμοι Κηφισιάς, Φιλοθέη-Ψυχικού, Χαλανδρίου και Νέας Ιωνίας, παρουσιάζουν έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον λόγω ιδιομορφίας της τοπικής διασποράς και της σχέσης του αριθμού των κρουσμάτων με τον αριθμό του πραγματικού γενικού πληθυσμού του κάθε Δήμου».

Ο κορωνοϊός όμως ΔΕΝ έχει φύγει. Η πανδημία ΔΕΝ τελείωσε. Είναι εδώ. Είναι παντού στον κόσμο. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Ούτε ατομικά ο καθένας μας, ούτε οι τοπικοί φορείς (Δήμος κλπ.) και βέβαια ούτε οι επιχειρήσεις της πόλης μας.

…Coronavirus FREE μέχρι σήμερα αλλά… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

Θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Αρκεί μια έξαρση ή κάποια κρούσματα να τινάξουν στον αέρα την τοπική μας κοινωνία και να τσακίσουν τις πληγωμένες από την δίμηνη καραντίνα τοπικές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές!

*Δημοσιεύθηκε στην έντυπη Fx-news Ιουνίου

 

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!