Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Όπως μας ενηνέρωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ:

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, συναντήθηκε και συζήτησε με τους παραγωγούς και καταναλωτές της δράσης  «Χωρίς Μεσάζοντες» την Κυριακή 5/7/2020 για τα προβλήματά τους και τους φόβους τους για την επόμενη μέρα.

Εξηγήθηκε πως ως ΣΥΡΙΖΑ , σε συνθήκες πολύπλευρης κρίσης θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να οργανώνονται  θεσμοί και δράσεις που φέρνουν κοντά διαφορετικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας που αγωνίζονται για την ζωή τους και ταυτόχρονα προβάλλουν ένα διαφορετικό εναλλακτικό πρότυπο διάθεσης και εμπορίας προϊόντων χωρίς τα υπερκέρδη του χονδρεμπορίου και των αλυσίδων τροφίμων λειτουργώντας έτσι υπέρ των τοπικών κοινωνιών και πολιτών. Πρότυπο που άνθισε επί της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και που πρέπει να διατηρηθεί και ενισχυθεί.

Για όλα αυτά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε δεκτή από τους παρευρισκόμενους η παρουσία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Πάνου Σκουρλέτη που συζήτησε σε εξαιρετικό κλίμα με παραγωγούς και καταναλωτές , καθώς και των συμμετεχόντων στην περιοδεία , Γιώργου Κατρούγκαλου πρώην Υπουργού και βουλευτή Β. Αθήνας, Νανής Πολίτου μέλους της Κ.Ε., καθώς και των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και της οργάνωσης μελών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!