Υπάλληλος στον Δήμο Αθηναίων ο Άρης Βασιλόπουλος!

0
Αρχείο. Προεκλογική ομιλία τον Μάιο του 2019 στη Νέα Χαλκηδόνα

Υπάλληλος στην “Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών – Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ” του Δήμου Αθηναίων είναι πλέον ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης (Δύναμη Πολιτών) του Δήμου, Άρης Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, προσελήφθη (με ανάθεση σύμβασης…) για την θέση συντονιστή (Facility Coordinator) της δομής προσφύγων και μεταναστών στον Ελαιώνα που διαχειρίζεται ο  Δήμος Αθηναίων.

Αρχείο. Ο τέως δήμαρχος σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά του προγράμματος στέγασης αιτούντων άσυλο ESTIA του Δήμου ΝΦ-ΝΧ. Το πρόγραμμα ESTIA λειτούργησε το 2017 επί δημαρχίας του…

Περί “ΕΙΔΗΣΗΣ” του “#πολίτη”… (έγγραφα)

Εφημερίδα Fx-news: Διαβάστε OnLine το νέο τεύχος

 

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Απόλυτα έτοιμα ήταν τα σχολεία στην επαναλειτουργία τους
Επόμενο άρθροΠερί “ΕΙΔΗΣΗΣ” του “#πολίτη”… (έγγραφα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.