Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Απόλυτα έτοιμα ήταν τα σχολεία στην επαναλειτουργία τους

0

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας:

Απόλυτα έτοιμες για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, ήταν από την Παρασκευή 29 Μαΐου, οι σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

Την περίοδο της διακοπής των μαθημάτων η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας προχώρησε σε εργασίες επισκευών των εγκαταστάσεων και διαμόρφωσης των αύλειων χώρων σε σχολικές μονάδες τόσο της Νέας Φιλαδέλφειας όσο και της Νέας Χαλκηδόνας, παράλληλα πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί και αποψιλώσεις από την Υπηρεσία Πρασίνου, ενώ η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε φροντίσει για τον εφοδιασμό (με τη συμβολή και του Υπουργείου Παιδείας) με τις απαραίτητες ποσότητες υγειονομικού υλικού (αντισηπτικά υγρά, μάσκες κλπ).

 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης παρόντος και του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Κοπελούσου, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 01/06 νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους διαβεβαίωσε πως η δημοτική αρχή μεριμνά καθημερινά για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων της πόλης μας. 

Προηγούμενο άρθρο«Ποιος #κυβερνά αυτόν τον #τόπο;;;»
Επόμενο άρθροΥπάλληλος στον Δήμο Αθηναίων ο Άρης Βασιλόπουλος!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.