Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 - 6:13 μμ

Ο Γιάννης Βούρος απαντά με Μαργκερίτ Γιουρσενάρ

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, απαντά σε παράπονα κατοίκων που έχουν εκφραστεί μέσα από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Αφού έχουμε αποφασίσει για τα πράγματα γιατί να φοβόμαστε τις λέξεις”

Μαργκερίτ Γιουρσενάρ

Ας δούμε λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα.

  • Ναι, η πόλη δεν είναι καθαρή.
  • Ναι, η πόλη σε καμία περίπτωση δεν έχει την εικόνα που θέλουμε όλοι, Δημοτική αρχή, δημότες, πολίτες. Και αντιπολίτευση.
  • Ναι, η αισθητική της πόλης δεν τιμά κανέναν μας.

Αλλά και:

Ναι, η Δημοτική αρχή έχει φάει στο κεφάλι δύο ανούσιες πρόσφυγες από την αντιπολίτευση που ακυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση και που καθυστέρησε όλη τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου κατά περίπου δυόμισι μήνες.

Ναι, η πανδημία του covid-19 στερεί από τις Υπηρεσίες του Δήμου τα 2/3 του προσωπικού μέχρι σήμερα.

Ναι, το απολίτιστο και απαίδευτο κάποιων, όσο και εάν προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε την επίπτωση όλων των παραπάνω, δεν βοηθά καθώς επιμένουν να ρυπαίνουν την πόλη επί τούτου.

Ναι, όταν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού αποτανθήκαμε για μερική κάλυψη των αναγκών μας σε ιδιώτη, κάποιοι αντέδρασαν με παιδαριώδη επιχειρήματα καθυστερώντας ακόμα περισσότερο την ποθητή καθαριότητα του Δήμου.

Ναι, χωρίς όλα τα προαναφερθέντα να αποτελούν δικαιολογία, κάποιοι επιτείνουν το πρόβλημα καθώς διαλέγουν ΠΑΝΤΑ ημέρα Κυριακή που δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες καθαριότητας να αναρτούν φωτογραφίες του ίδιου ρυπογόνου σημείου της πόλης από τρεις και τέσσερις διαφορετικές γωνίες παρουσιάζοντας όλους τους δρόμους και τα σοκάκια σε οικτρή κατάσταση. (Ελέγχονται ως ανακριβείς οι ημερομηνίες λήψης των φωτογραφιών).

Ναι, η πόλη θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, γιατί υπάρχουν και αυτοί, σε 15 ημέρες θα λάμπει.

Ξεχορτάριασμα στη ΝΦ-ΝΧ: “Τι δεν λένε Βασιλόπουλος & αντιπολίτευση…”

ΝΦ-ΝΧ: “Η αλήθεια -με αποδείξεις- για το πλύσιμο των κάδων”

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!