“Ντρέπομαι για το Θράσος της παράταξης Βασιλόπουλου”!

0

Με ένα οργισμένο σχόλιο στο Fb απάντησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας -Ανακύκλωσης-Ηλεκτροφωτισμού & Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Κουτσάκης, σε σχόλια και δημοσιεύματα του “κύκλου” του πρώην δημάρχου που ισχυρίστηκε ότι ο Δήμος “ιδιωτικοποίησε την καθαριότητα” επειδή μέσα στην κρίση πανδημίας και του μειωμένου προσωπικού, “τόλμησε” και συνεργάστηκε με ιδιώτη για να απολυμανθούν οι κάδοι απορριμάτων της πόλης!

Διαβάστε το σχόλιο:

Ειλικρινά Ντρέπομαι για το Θράσος ορισμένων και εννοώ την Παράταξη του Τέως Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου . Όταν ήταν Διοίκηση Έδωσε στους Ιδιώτες τις πλατείες του Δήμου 1.200.000€ και καλά έκανε για το καλό της Πόλης … Και δεν έκανε Ιδιωτικοποίηση…

Και κατηγορούν Εμένα για δωράκι σε Ιδιώτες 9.000€ για ειδική Απολύμανση 1.700 Κάδων για την Δημόσια Υγεία …

Ο Δήμαρχος και η παράταξη θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε κοντά στον Δημότη και μετά από μακροχρόνια πορεία στον Δήμο τους το επιστρέφω …. εκτός αν εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια…

Αυτά ως αρχική ενημέρωση ….

«Φαρμακερά» ΒΕΛΗ από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Προηγούμενο άρθρο“#Γκεμπελίσκοι & #Παράσιτα… μετά την #Καραντίνα…”
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Ενημέρωση κρουσμάτων & απωλειών (24.04.2020)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.