Δήμοι: Το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” (ΦΕΚ)

0

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδη και Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη, για το «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, συνδέσμων Δήμων και Νομικών Προσώπων: ΟΤΑ Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης”...

Στην ΚΥΑ ορίζονται ο σκοπός, οι στόχοι και οι άξονες προτεραιότητας, η διάρκεια και οι πόροι του προγράμματος, ο φορέας διαχείρισης του, η διαδικασία υποβολής αιτημάτων και τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης τους, οι όροι και τα δικαιολογητικά χορήγησης των δανείων, ο τρόπος απόδοσης του προϊόντος αυτών, η διαδικασία και τα δικαιολογητικά για την αποπληρωμή των δανείων από το ΠΔΕ.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες του προγράμματος καθώς και το ΦΕΚ στη διαδημοτική εφημερίδα⇒ MyCity.GR

Προηγούμενο άρθροΤρίτη του Πάσχα: Ενημέρωση κρουσμάτων & απωλειών
Επόμενο άρθροΔύο ακόμη οχήματα στον Δήμο για το “Βοήθεια στο Σπίτι”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.