6 νέα οχήματα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

0

Με έξι (6) νέα οχήματα ενισχύονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.


Επειτα από τις διαρκείς και συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα, παρέλαβε σήμερα 15 Απριλίου 2020, έξι (6) οχήματα (τύπου Van), ευγενική προσφορά του Παναγιώτη Κονέ, μετόχου γνωστής εταιρείας μίσθωσης αυτοκινήτων.

Τα οχήματα διατέθηκαν για όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο που καταβάλλουν καθημερινά οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Κονέ και την εταιρεία Europcar που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.


6 νέα οχήματα για το “Βοήθεια στο σπίτι”;

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Κλείνει το Κοιμητήριο για 4 μέρες
Επόμενο άρθροΠροσφορά υγειονομικού υλικού στον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.