“Έλεος!…”

0

Σύμφωνα με ανάρτηση (Fb) του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Έλεος!!!! Κλείσαμε όλες τις εισόδους του Άλσους με πλέγματα (όπου δεν υπήρχε δυνατότητα καγκελόπορτας) και αυτή τη στιγμή έχοντας παραβιάσει τις άνωθεν εντολές περί απαγόρευσης και έχοντας κόψει τα πλέγματα, βρίσκονται (σημ. 18/03) στην βόρεια πλευρά του Άλσους περίπου 200 ανεύθυνα άτομα. Τι πρέπει να κάνουμε εάν μόνοι τους οι πολίτες δεν πειθαρχούν και δεν λειτουργούν υπεύθυνα περί ατομικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στον παρόντα κίνδυνο εξάπλωσης του ιού? Να φτάσουμε στο σημείο να επιβάλλουμε πρόστιμα? Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους άλλους. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!!!!!!

Δυστυχώς, και παρά το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών #μένουνε_σπίτι προστατεύοντας τον εαυτό τους και τον συνάνθρωπό τους από την λαίλαπα της πανδημίας… υπάρχουν κάποιοι “μάγκες” που γράφουν στα “παλιά τους τα παπούτσια” (sic) τους συνανθρώπους τους και γίνονται οι καλύτεροι “σύμμαχοι” του Κορωνοϊού, καταστρέφοντας επί της ουσίας την “θεραπεία” του ιού! Οι “μάγκες” αυτοί πρέπει να ξέρουν ότι αυτό που κάνουν είναι “ΕΓΚΛΗΜΑ” και θα είναι υπόλογοι στην κοινωνία σε περίπτωση που το μέτρο #ΜένουμεΣπίτι δεν πετύχει!


Κορωνοϊός-Ελλάδα: Μέτρα προστασίας

Προηγούμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (18.03): “31 νέα κρούσματα – 418 σύνολο – 5 νεκροί…”
Επόμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (19.03): “46 νέα κρούσματα – 464 σύνολο – 6 νεκροί…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.