Τρίτη ηλικία: Παράδοση κατ’οίκον τροφίμων & φαρμάκων

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

Νέα Φιλαδέλφεια, 17/03/20

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας οργανώνει περαιτέρω δράσεις κοινωνικής προστασίας και φροντίδας των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

 

Καλώντας από αύριο Τετάρτη 18/03/20 στο 210 – 2518875 και για το διάστημα που θα συνεχιστούν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας θα βοηθά  ηλικιωμένους, ηλικιωμένες και όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης.

 

Το προσωπικό του Δήμου μας θα αξιολογεί το κάθε αίτημα και θα δίνει λύσεις σε θέματα, όπως π.χ. παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, ζητήματα άμεσης διεκπεραίωσης με δημοτικές υπηρεσίες κ.α.

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταβάλλει κάθε προσπάθεια και στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσές μας που έχουν ανάγκη, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω του κορωνοϊού.

 

Με τα παραπάνω, αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις ευπαθών ομάδων και λύνονται προβλήματα καθημερινότητας με συμπαράσταση και βοήθεια από το προσωπικό του Δήμου μας.

 

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.

Από την Τετάρτη 18/03 οι υπάλληλοι της κοινωνικής μας υπηρεσίας  θα καλούν ηλικιωμένους (αρχικά τα μέλη των ΚΑΠΗ) που δεν έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα και θα τους ενημερώνουν για την ύπαρξη της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής.

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ -ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Συνταγογράφηση φαρμάκων μελών ΚΑΠΗ
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Προτάσεις τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.