Κορωνοϊός-Ελλάδα: Κλείνουν ΟΛΑ! Σχολεία, Σχολές, παιδικοί σταθμοί κ.ά.

0

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια την Τρίτη το μεσημέρι, ανακοινώθηκε, το προληπτικό κλείσιμο όλων των δομών της παιδείας και σε όλες τις βαθμίδες (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, σχολεία, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης) για 14 μέρες λόγω Κορωνοϊού!

89 συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα

Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, εκ των οποίων τα 4 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ το πέμπτο είναι άτομο που ήρθε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Λονδίνο. Συνολικά, τα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται στα 89.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, την αναστολή σειράς σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων και μαθημάτων, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.


Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα νέα κρούσματα…
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Αναστέλλονται προπονήσεις & αγώνες της Ακαδημίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.