CASD: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Αυτοάμυνας Πολεμικών Τεχνών

0

Tην Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου  2020 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε, στο  Café , Pub και Streetfood Yellow Beetle στη Νέα Φιλαδέλφεια μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον,η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020, ο Σύλλογος Αυτοάμυνας Πολεμικών Τεχνών( Προσαρμοσμένη διαχείριση Αυτοάμυνας) γέμισε από τα μέλη, τους αθλητές και τις αθλήτριές του, αλλά και τους φίλους του Συλλόγου και τους εκπροσώπους των Συλλόγων και φορέων.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Ιωάννης Βούρος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας κ. Ελένη Κανατά, η Πρόεδρος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας,  κ. Έλλη Καρακούλη, η Αρχηγός των Προσκόπων του Συστήματος Ν.Φιλαδέλφειας– Ν. Χαλκηδόνας, κ. Σάντρα Μαραγκάκη, η Αντιπρόεδρος του Συστήματος Προσκόπων, κ. Ελπίδα Πολυχρόνη και ο Αρχηγός της Κοινότητας Προσκόπων Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας, κ. Ευθύμιος Γαμπέλης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιώργος Τσατσούλας, έκοψε την πίτα και ευχαρίστησε τα  μέλη και τους φίλους του CASD (CUSTOM ADMINISTRATION SELF DEFENSE) για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο του. Ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές αθλητικές εμπειρίες. Στη συνέχεια ευχήθηκε στους παριστάμενους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και το Σύστημα που δημιούργησε ο ίδιος να συνεχίσει δυναμικά το έργο του.Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του Συλλόγου  στην πόλη μας.

Προηγούμενο άρθροESTIA: Σχόλιο Τ. Κωνσταντινίδη μετά και την σύλληψη “φυγόποινου” εργαζομένου
Επόμενο άρθροΦουλ για άνοδο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.