Η Κρήτες ΝΦ-ΝΧ έκοψαν την πίτα τους

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, με την παρουσία μελών, φίλων, αλλά και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ένωσης Κρητών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα της Κρήτης, που έψαλλαν οι μαθητές του συλλόγου -μικροί και μεγάλοι.

 

Κατόπιν, η δραστήρια Πρόεδρος, Ελένη Κανατά καλωσόρισε εγκάρδια τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε τις ευχές της και κόβοντας την Βασιλόπιτα έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανταλλάξουν ευχές.

Το τελετουργικό ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων υπό την καθοδήγηση των δασκάλων του συλλόγου, Μακρίνας Τσιωτάκη και Γιάννη Μπασκάκη.

 

Ακολούθησε γλέντι με τραγούδια και χορούς, με καλό φαγητό και καλό κρασί που κράτησε μέχρι το πρωί!

Εκ μέρους του Δ.Σ., η Πρόεδρος ευχαριστεί θερμά το παιδικό – εφηβικό τμήμα που ξεσήκωσε τον κόσμο με το χορό του, τους εκλεκτούς καλεσμένους, από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, και φυσικά όλα τα μέλη και τους φίλους που με την τόσο μεγάλη προσέλευσή τους στήριξαν το σύλλογο και έδωσαν δύναμη για να συνεχιστεί το έργο της Ένωσης.

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ελένη Κανατά

Προηγούμενο άρθρο8 προσλήψεις στον Δήμο ΝΦ – ΝΧ (προκήρυξη)
Επόμενο άρθροΗ πίτα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.