Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Ανακαινίστηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο

0

Παρόντος του Δημάρχου Γιάννη Βούρου έγινε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου σε μία σεμνή εκδήλωση, η παρουσίαση του ανακαινισμένου Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της ΚΕΔΝΦΝΧ.

 

Στις συζητήσεις του με τους παρευρισκόμενους, ο Δήμαρχος εξήρε την προσπάθεια των εθελοντών του Κοινωνικού Φαρμακείου, δίχως την συμβολή των οποίων δεν θα μπορούσε αυτό να λειτουργήσει. Ανέφερε επίσης πως είναι ιδιαιτέρως σημαντικό πως αυτό θα είναι ανοιχτό για τους συμπολίτες μας για πρώτη φορά 2 ημέρες την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 12 – 2 μ.μ.), δηλώνοντας παράλληλα πως μπορούμε πλέον να χαρακτηρίσουμε το Κοινωνικό μας Φαρμακείο ως μία δομή πρότυπο.

 

Ανάλογη αναβάθμιση επιχειρείται και στις υπόλοιπες προϋπάρχουσες κοινωνικές δομές του Δήμου.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο στεγάζεται στον ισόγειο χώρο επί της οδού Τρωάδος 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια (δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αττάλου, συγκρότημα ΟΕΚ).

Προηγούμενο άρθροΦουλ για άνοδο!
Επόμενο άρθρο7ο Νηπιαγωγείο Ν.Φ. : Κλείσιμο για 2 μέρες λόγω γρίπης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.