Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Βίντεο-Highlights: Εκτός ημερησίας “κόντρες”…

Όπως αναμενόταν (δείτε ΕΔΩ), η εκτός ημερησίας συζήτηση με τα θέματα της επικαιρότητας ήταν “εκρηκτική”, στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (17/02) το βράδυ.

⇒ Η μεγαλύτερη “κόντρα” έγινε μεταξύ του Δημάρχου Γιάννη Βούρου & του Παντελή Γρετζελιά (Ξανά Μαζί). Μετά το “διαζύγιο” της διοικούσας παράταξης (Πολιτών Πολιτεία) του δημάρχου Γιάννη Βούρου με την παράταξη του Παντελή Γρετζελιά ήταν σχεδόν βέβαιο ότι τα απόνερα της ρήξης θα δημιουργούσαν την σχετική κόντρα στο Δημοτικό συμβούλιο. Και σε αυτή την κόντρα βγήκε και μια είδηση από τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο, μετά από “καταγγελίες” του Παντελή Γρετζελιά ότι προσπαθεί να “βολέψει” δικούς τους ανθρώπους στον Δήμο. Ο Δήμαρχος ανέφερε, ότι ο Παντελής Γρετζελιάς τον πίεζε (το διάστημα που υπήρχε συνεργασία) να προσλάβει ως ειδική σύμβουλο στον Δήμο την κόρη του! Να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια της αρχικής συνεργασίας των δύο παρατάξεων, είχε τοποθετηθεί ως αντιδήμαρχος Κοινωνικών υπηρεσιών ο γιος του κ. Γρετζελιά που έχει εκλεγεί δημοτικό σύμβουλος με την παράταξή του. Θέση την οποία εξακολουθεί να κατέχει, παρά το κάλεσμα του Δημάρχου να παραιτηθεί, από την στιγμή που διακόπηκε η συνεργασία.

⇒ Εντύπωση επίσης προκάλεσε η αναφορά από τον Δήμαρχο ότι, στην καθυστέρηση της έγκρισης από την αποκεντρωμένη διοίκηση του ψηφισθέντος προϋπολογισμού 2020, και βέβαια στην καθυστέρηση των προγραμματισμένων έργων -χωρίς προϋπολογισμό δεν γίνεται τίποτα- μεγάλο ρόλο “έπαιξε” η προσφυγή που είχε κάνει ο τέως Δήμαρχος Αριστείδης Βασιλόπουλος.Προσφυγή-αίτημα ακύρωσης” κατά της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου περί καθορισμού ανταποδοτικών τελών. Να σημειώσουμε ότι η πρόταση της διοίκησης του Δήμου που εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ήταν για μείωση των τελών…

Δείτε τα Highlights από τις εκτός ημερησίας “κόντρες” στο ρεπορτάζ της Εφημερίδας της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας:

 


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!