Βίντεο: Highlights από την “εκρηκτική” συζήτηση-ψήφιση Μείωσης των Δημοτικών τελών!

0

“Εκρηκτική” ήταν η συζήτηση και ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα (02.12), της μείωσης από την Διοίκηση Γιάννη Βούρου των Δημοτικών Τελών που θα πληρώσουμε μέσω της ΔΕΗ το 2020…

Ησυνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας (02/12) ήταν συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Τετάρτης (27/11) (διακόπηκε λόγω προχωρημένου της ώρας) και θα… συνεχιστεί την Τετάρτη (04/12) λόγω της εκ΄νέου διακοπής της από τον Δήμαρχο, μετά την έντονη αδιαθεσία της Δημοτικής συμβούλου κυρίας Σοφίας Αλεφραγκή της παράταξης “Πόλη Καρδιάς” (του κ. Χάρη Τομπούλογλου) και μεταφοράς της στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Το ατυχές περιστατικό και η διακοπή της συνεδρίασης έγινε αμέσως μετά την ψηφοφορία από το Σώμα των Δημοτικών τελών του 2020. (σημ. Η κυρία Αλεφραγκή ψήφισε “απόχη” στην ψηφοφορία ενώ “κατά” είχαν ψηφίσει ο κ. Τομπούλογλου και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της παράταξής του…)

Στην συζήτηση-ψήφιση του θέματος για τα Δημοτικά Τέλη, όπως θα δείτε στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο αλλά και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μιχάλη Κουτσάκη με το επικεφαλής της δημ. παράταξης “Πόλη Καρδιάς” κ. Χάρη Τομπούλογλου. Διαφωνίες αλλά και “διαξιφισμοί” υπήρξαν ανάμεσα στο Δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο καθαριότητας με τον επικεφαλής της παράταξης “Ξανά Μαζί” κ. Παντελή Γρετζελιά που διαφωνούσε με την… πρόταση της διοίκησης. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι στην ψηφοφορία, σύμβουλοι του κ. Γρετζελιά διαφοροποιήθηκαν από την ψήφο του ιδίου…

Δείτε τα Highlights


ΝΦ-ΝΧ: Μειωμένα τα Δημοτικά Τέλη το 2020!

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Μια υπέροχη “ιδιαίτερη” εκδήλωση
Επόμενο άρθροΕπιστολή Κ. Δίγκα – Δ.Τ. “Δύναμης Πολιτών” – απάντηση Fx-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.