“Υπογειοποίηση”: Η ενημέρωση της Επιτροπής Διαβούλευσης

0

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας παρουσία πολλών συμπολιτών μας η ενημερωτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για το έργο της υπογειοποίησης μέρους της Π. Κωνσταντίνου και Φωκών καθώς και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που άπτονται αυτού, και που θα γίνουν το προσεχές διάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρος Γεωργαμλής, την αναλυτική παρουσίαση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έκανε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Κανταρέλης, ενώ στην ενημέρωση συμμετείχαν μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής ο Δ. Ανδριόπουλος και ο συγκοινωνιολόγος Κ. Ζέκος.

Τα στελέχη της Διοίκησης του Δήμου δεσμεύθηκαν στους παρευρισκόμενους πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξει εκστρατεία ενημέρωσης για όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν και θα διαρκέσουν από 12 έως 14 μήνες.

Τα Highlights της υπογειοποίησης (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Προβλήματα στον δημοτικό φωτισμό
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Διορθώστε τα τετραγωνικά των ακινήτων σας χωρίς πρόστιμα (έως 31/03)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.