Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 - 10:00 πμ

Λύκεια ΝΦ-ΝΧ: “Πρόγραμμα” καταλήψεων από Τρίτη;” (Βίντεο)

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

“Μπαράζ” καταλήψεων Λυκείων της Νέας Φιλαδέλφειας φαίνεται ότι θα έχουμε από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα ελέχθησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Δευτέρα (20.01) το βράδυ.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος (Δύναμη Πολιτών) κ. Κώστας Ντάτσης ενημέρωσε το σώμα ότι επίκειται κατάληψη μαθητών του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας από την Τρίτη (21/01). Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Τάσος Κωνσταντινίδης και σημείωσε ότι: “Δυστυχώς φαίνεται ότι μπαίνουμε από αύριο σε ένα πρόγραμμα συνεχών καταλήψεων, δεν ξέρω από ποιον υποκινείται και με ποιους τρόπους και…“… δείτε στο αποκλειστικό βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:


Δείτε επίσης:

Υπό κατάληψη βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη (14/01) το 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας με βασικό επιχείρημα “τα καινούργια νομοσχέδια που θα τεθούν υπό εφαρμογή στο μέλλον (από την κυβέρνηση)“… – αρχικά δεν υπήρχε επαρκής θέρμανση καθώς ήταν εμφανής η έλλειψη πετρελαίου. Το δεύτερο αίτημα αφορά κάποια προβλήματα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όπως η έντονη απουσία βρυσών στον προαύλιο χώρο. Επίσης παρατηρείται δυσλειτουργία σχεδόν σε όλα τα καζανάκια και ανεπάρκεια στους σύρτες των τουαλετών…”:

2ο ΓΕΛ Ν.Φ.: Υπό Κατάληψη για “μελλοντικά νομοσχέδια της Κυβέρνησης”…

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!