“Προσφυγικό”: Τουλάχιστο, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ακρίτες νησιώτες μας!

0

Υπάρχει ένα ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Καλώς ή κακώς σε 4 ΑΚΡΙΤΙΚΑ νησιά του ανατολικού Αιγαίου που βρίσκονται δίπλα στην Τουρκία έχουν ΕΚΛΩΒΙΣΤΕΙ χιλιάδες πρόσφυγες-μετανάστες.

Δεν θα εξετάσουμε εδώ τους λόγους που “εγκλωβίστηκαν” και εξακολουθούν να εγκλωβίζονται μια και συνεχίζεται η ροή.

Ο αριθμός των προσφύγων-μεταναστών που βρίσκονται στα νησιά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ για τα ακριτικά νησιά, για τις υποδομές που υπάρχουν, για τον αριθμό των κατοίκων τους. Είναι όμως (ο αριθμός των προσφύγων-μεταναστών) ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ για την υπόλοιπη Ελλάδα…

Και αντί να δείξουν “κάποιοι” τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ τους με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ακρίτες νησιώτες μας που “φυλάνε Θερμοπύλες” και να συμβάλουν στην διασπορά των προσφύγων-μεταναστών σε ολόκληρη την επικράτεια… με περισσή “πατριωτική”  υποκρισία αρνούνται και ξεσηκώνονται!

Και στην ουσία λένε στους ακρίτες των νησιών μας: “Δεν φταίμε εμείς που είστε δίπλα στην Τουρκία, σε σας ήρθαν, εμείς ΔΕΝ τους θέλουμε, ας προσέχατε…”!

Τόσο “πατριωτικά”!

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα Αγιογραφίας στην Αγία Τριάδα Ν.Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση για το “στέκι νεολαίας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.