«Επιχαίρει ο γνωστός “πολίτης” για τα “χτυπήματα”;;;»

0

Η “χαρά”… δεν άφησε τον γνωστό “πολίτη” να κρύψει τα “πιστεύω του” για τις “καταδρομικές ενέργειες” με φθορές περιουσιών από τον “Ρουβίκωνα”;;; Ερώτηση.

Χλεύασε λοιπόν όσα ΜΜΕ έγραψαν για την είδηση όπου το ξημέρωμα της Δευτέρας, “Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία γνωστής εταιρείας τσιμέντων από επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες”  και ανέφεραν αρχικά ότι τα γραφεία της εταιρίας είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια (όπως αρχικά μεταφέρθηκε), ενώ ήταν στην οδό Χαλκίδος (Δήμος Αθηνών) στα σύνορα με τη Νέα Χαλκηδόνα.

Έγραψε μάλιστα ο γνωστός “πολίτης” :

“Και καλά τα γνωστά «παπαγαλάκια» της αστυνομίας, αναπαράγουν ό,τι τους διαρρέει η… Ασφάλεια. Τα τοπικά μας σαΐνια, δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η οδός Χαλκίδος;” ενώ “δικαιολογεί;;;” την ενέργεια του “Ρουβίκωνα” γράφοντας ότι: “Η ενέργεια του Ρουβίκωνα, έγινε για να καταγγείλει τα «εργοδοτικά εγκλήματα» και συγκεκριμένα δυο σοβαρά εργατικά ατυχήματα που έγιναν στην τσιμεντοβιομηχανία.“…

Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος στο facebook το “τερμάτισε”: “Τα τοπικά μας σαΐνια, δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η οδός Χαλκίδος; Ή τους “βολεύει” να πουλήσουν λίγο τρόμο, την επομένη του Πολυτεχνείου;

Μιλάμε για την “σπέκουλα, την προπαγάνδα και τον κιτρινισμό σε όλο τους το μεγαλείο”! Οι άνθρωποι είναι “μαιτρ της προβοκάτσιας”!

Και ρωτούμε τον γνωστό “πολίτη”: Επιχαίρει με τα “χτυπήματα” του “Ρουβίκωνα”;;; Ποια η άποψή του για την αστυνομία;;;

“Άσχετο”: Αν θυμούμαστε καλά, όταν ήταν δήμαρχος ο κύριος Αριστείδης Βασιλόπουλος, είχε 24ωρη φύλαξη από την Ασφάλεια, προστασία ΜΑΤ σε εκδηλώσεις και έφτασε στο σημείο να του κρατά “ασφαλίτης”  ομπρέλα σε ομιλία του…

Ομιλία τέως δημάρχου και άνθρωπος της αστυνομικής φρουράς του κρατά την ομπρέλα…

Αναμένουμε απαντήσεις…


Δείτε επίσης:

«#Ψυχραιμία… κύριοι “συκοφάντες”…»

Βίντεο: Ερωτήματα για την παρέλαση των κυριών “Monty Python” την 28η Οκτωβρίου

 

Προηγούμενο άρθροΟ “Ρουβίκωνας” έσπασε τζαμαρία εταιρίας
Επόμενο άρθροΤην δεύτερη θέση “έπιασε” ο ΑΟΝΦ Άτταλος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.