Επιστολή στον Περιφερειάρχη

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Επιστολή στον κ. Πατούλη αναφορικά με την εξέλιξη του αντιπλημμυρικού έργου (Συλλεκτήρας Σ7) στη Ν. Φιλαδέλφεια

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,

Η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και πιο συγκεκριμένα η περιοχή που βρίσκεται πίσω από το την πρώην Ρενό στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, εδώ και 4 δεκαετίες αντιμετωπίζει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει και νεκρός. Κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο ο Δήμος μας ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες μελέτες, τις οποίες και παρέδωσε στην Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να προχωρήσει το αναγκαίο για την περιοχή έργο. Το έργο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας με 3.8 εκατομμύρια ευρώ (με την ονομασία Συλλεκτήρας Σ7), ενώ προχώρησε και στη δημοπράτησή του εδώ και αρκετούς μήνες. Παρόλα αυτά, το έργο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, με συνέπεια να υπάρχει έντονη ανησυχία στην περιοχή εν αναμονή βροχοπτώσεων.

Σας παρακαλώ πολύ όπως επισπεύσετε τις διαδικασίες υπογραφής της σύμβασης και έναρξης του αντιπλημμυρικού έργου, όπως και ενημερώσετε το Δήμο και τους συμπολίτες μας για την πορεία εξέλιξης όλων των διαδικασιών.

Με εκτίμηση,

Άρης Βασιλόπουλος

Δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Δύναμη πολιτών

Προηγούμενο άρθρο“Το #klama του αποχωρισμού & το #xesaloma”
Επόμενο άρθροΠρώτη νίκη στη Handball Premier
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.